Hoe werkt de bezorging?

Bestellingen worden alleemaal op de zelfde dag verwerkt. We bezorgen onze producten zelf met een koelwagen. Uw ontvangt uw bestellingen maximaal 7 dagen na de bestelling. We bezorgen voor bijna heel Nederland. Als uw niet thuis bent, proberen we om uw bestelling bij de buren te bezorgen. De bezorger belt u in iederen geval 3 uur voor de bezorging.

Hoe wordt mijn kaas verpakt?

De kaas wordt door ons vers van het mes gesneden en met de grootste zorg verpakt in vacumeerzakken. Met vacumeren wordt zuurstof aan de kaas onttrokken. Het grote voordeel hiervan is dat de kaas wel twee maanden houdbaar blijft. U kunt dus lang genieten van verse en lekkere kaas. Lees hier meer bewaartips!

 

Heeft u nog vragen over bestelling en verzending? Bel of mail gerust! U bereikt ons via 0625014321. Of info@sefadairy.com. Wij helpen u graag verder.

Mag ik mijn product retourneren?

Als u binnen 8 werkdagen nadat uw bestelling bij u is bezorgd een bepaald product bij nader inzien toch niet wilt hebben, dan kunt u het aan ons retourneren. Stuur ons een mail met uw verzoek, we gaan dan zo snel mogelijk voor u in orde maken.

Let op: deze regeling geldt niet voor verse producten, kaas en kaasspecialiteiten.

Als de levering niet overeenkomt met het bestelde of niet voldoet aan de versheidseisen, dient dit per omgaande gemeld worden en worden vervolgens afspraken gemaakt over de retourprocedure.